El tram Strava

Competició virtual Strava

Aquest any 2017 com a novetat hem definit un tram Strava de 1400m de longitud.  Es diu “Trail Ermita – Bassa fins castell”.

Tots els corredors que utilitzin la plataforma Strava durant la cursa, participaran en una classificació virtual que decidirà quin és el corredor/a que ha fet el tram més ràpid, i que guanyarà unes vambes New Balance Vazee Summit.

Tram definit

Aquest tram és un segment amb punt d’inici a la bassa gran i un punt final al castell de Sant Martí Xic. És un recorregut amb pujades, baixades i pla, així que a priori hauria de ser més disputat.

Com participar a la prova Strava

Primer de tot, has d’estar registrat a la plataforma https://www.strava.com/.

Per a l’enregitrament o gravació del segment durant la cursa, has de tenir engegat un dispositiu compatible. Alguns usuaris fan servir un rellotge amb la integració Strava (a través de les aplicacions Garmin Connect o Movescount de Suunto), o bé d’altres el mòbil a sobre amb l’aplicació Strava engegada (hi és per a Android i Iphone).

Si no l’heu fet servir mai no patiu que el dia de la cursa si teniu baixada l’aplicació Strava us explicarem com funciona. Porteu-la descarregada siusplau

Garmin connect

Movescount

Strava

Reglament

Al final de la cursa consultarem els registres a la plataforma Strava i direm quin corredor/a ha estat el més ràpid del segment “Trail Ermita – Bassa fins castell”.
Només serà vàlid un registre del segment realitzat per un corredor/a de la prova Trail Ermita entre les 9 del matí i les 12:30 del migdia, del dia 18 de juny de 2017.