Reglament

1. Places limitades a 300 corredors a la cursa de 15km seguint estricte ordre d’inscripció.
Hi haurà una cursa de 15km i diverses curses infantils.

2. L’obertura de les inscripcions serà el dia 1 de maig de 2017. Inscripcions fins el dia 17 de juny del 2017 a les 13:00 h. L’organització es reserva el dret d’acceptar-ne fora de termini i el mateix dia de la cursa amb recàrrec.

El pitrall es podrà recollir a partir d’una hora i mitja abans de donar la sortida.

En el cas de no poder assistir a la cursa es retornaran els diners de la seguent manera:

  • Abans d´1 mes vista a la cursa el 70%
  • Entre 1 mes i 15 dies vista de la cursa 50%
  • Els últims 15 dies abans de la cursa no es retorna import.

3. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic i comptarà amb l’assistència de personal de l´organització en llocs conflictius, a més de diversos punts d’avituallament sòlid i líquid.

ES FARÀ UN ESTRICTE TALL al km 6 coincidint amb l´habituallament de la cursa. Se’ls facilitarà la tornada al poble, en cas que decideixi seguir ho farà sota la seva responsabilitat i en cap cas sota supervisió de l´organització.

Cal dur sempre el pitrall visible, sense doblegar ni retallar. Tots els participants tenen l’obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

4. Es constitueixen dues categories en la cursa de 15km. Absolut masculí i Absolut femení, amb trofeus pels tres primers classificats de cada categoría.

5. Hi haurà curses infantils classificades per categories en funció de l´edat i del nombre de nens/es inscrits.

6. L’organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits.

Aquesta es una prova de d’ALT esforç físic, s´ha d´estar preparat físicament i estar en plenes condicions de salut per realitzar-la (en fer l’inscripció de la mateixa així ho declara cada corredor).

Tots els participants tenen l’obligació d’assistir i de comunicar al control més proper qualsevol accident o incident que hagin observat. En cas de no fer-ho seran desqualificat.

Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada.

L’edat mínima per a participar a la cursa de 15km és de 16 anys (ja complerts), (amb autorització paterna).

Les condicions meteorològiques nomès suposaren en cas MOLT EXCEPCIONAL la suspensió de la prova, l’organització es reserva el dret de variar el recorregut si la integritat dels participants corre perill.

En cas de suspensió no es retornaran els diners , es podràn recollir els obsequis en llocs determinats per l´organització.

7. Llençar deixalles fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de desqualificació.

8. NO ES PERMET CÓRRER AMB GOS, ja que es passa per cases particulars i zones ramaderes.

El fet de participar suposa la total acceptació de totes aquestes bases, quedant els imprevistos a resoldre segons criteri de l’organització.