Fent cas omís de la pluja i del resultat del Barça, hem fet un recorregut ondulat de 13k, 3k dels quals els hem fet a ritme ”a l’anglesa” – ritme competició – i sortint esglaonadament! Entreno doble malta 👌

#cancarol
#santmarc
#fontdelasala
#elmorral 
#masiesdevoltrega 
#trailrainning 
#ritmeliverpool
#entrenamentgrupal 
#zona4 
#fang
#sortidesambgrup 
#juntosesmejor 
Gràcies
@rarunningestel 
@esportsestel 
@cmp_official 
@farmaciabesora 
@opticasportbytorrents 
@neus.arimany

Fent cas omís de la pluja i del resultat del Barça, hem fet un recorregut ondulat de 13k, 3k dels quals els hem fet a ritme ”a l’anglesa” – ritme competició – i sortint esglaonadament! Entreno doble malta 👌 #cancarol #santmarc #fontdelasala #elmorral #masiesdevoltrega #trailrainning #ritmeliverpool #entrenamentgrupal #zona4 #fang #sortidesambgrup #juntosesmejor Gràcies @rarunningestel @esportsestel @cmp_official @farmaciabesora @opticasportbytorrents @neus.arimany

Instagram filter used: Juno

Photo taken at: Las Masías de Voltregá

View in Instagram ⇒

Deixa un comentari

Close Menu