Els entrenaments adients, els descansos, l’estabilitat emocional, la bona alimentació i un equipament adeqüat fan que aquest conjunt provoqui en tu un salt. A vegades un d’aquests pilars falla i sembla que es desmorona tot, i després t’adones que a sota de tot això hi ha el temps, la pasciència i els amics!

#zonadebaile 
#cros 
#elpuqui 
#hamsters 
#circuit 
@rarunningestel 
@esportsestel 
@cmp_official 
@farmaciabesora 
@opticasportbytorrents 
@neus.arimany

Els entrenaments adients, els descansos, l’estabilitat emocional, la bona alimentació i un equipament adeqüat fan que aquest conjunt provoqui en tu un salt. A vegades un d’aquests pilars falla i sembla que es desmorona tot, i després t’adones que a sota de tot això hi ha el temps, la pasciència i els amics! #zonadebaile #cros #elpuqui #hamsters #circuit @rarunningestel @esportsestel @cmp_official @farmaciabesora @opticasportbytorrents @neus.arimany

Instagram filter used: Normal

View in Instagram ⇒

Deixa un comentari

Close Menu